Moldova, Ungheni City Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Moldova, Ungheni City Forum

Ești liber atît cît poți să spui!

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Ajutorare saraci
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Iun 15, 2012 3:22 pm Scris de pasadi97

» INVESTITIE IN UNGHENI
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeMar Dec 27, 2011 1:14 am Scris de basaru

» unde am greshit noi....
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeMar Dec 27, 2011 1:12 am Scris de basaru

» caut cunostinte in Ungheni
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Aug 05, 2011 8:09 pm Scris de ieseanul

» Ungheni un oras minunat...
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:13 am Scris de lyly4ever

» Propunere (decentă) pentru newsmakeri
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:09 am Scris de lyly4ever

» Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:03 am Scris de lyly4ever

» Cum utilizăm terenul transmis Primăriei ?
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 2:41 pm Scris de Admin

» CUM TREBUIE SA FIE UN PRIMAR
Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 4:31 pm Scris de Admin

Navigation
 Portal
 Pagina de start
 Membri
 FAQ
 Căutare
Forum
Partners
free forum

Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
ANDRUSKA

ANDRUSKA

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 06/06/2010

Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Empty
MesajSubiect: Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?   Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 10:22 pm

Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Question Question Question Basketball
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 59
Data de inscriere : 21/03/2007

MesajSubiect: Re: Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?   Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 2:55 pm

Drumurile necesita facute dun nou, dar apar alte probleme, sistemele de canalizare, apa, gaz, lumina care e necesar de renovat inainte de a face drumurile....
Sus In jos
http://moldova.cc/ungheni_city/
lyly4ever

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 15/10/2010

MesajSubiect: Re: Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?   Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 9:55 am

dar pentru ce eau atiti bani pentu marsrutul prin oras Question
Sus In jos
lyly4ever

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 15/10/2010

MesajSubiect: Re: Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?   Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:03 am

bani in oras trebuie sa fie ca la noi economia se mareste cu ajutorul celor care sun peste hotere! si chear daca nu sint .!au fost cheltuiti de ai cei de la capilala ca tot nu pot imparti acasta tarisoara mica No
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?   Vor vedea UNGHENENII drumuri bune? Icon_minitime

Sus In jos

Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» salut la toti unghenenii!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Moldova, Ungheni City Forum :: Intrebari adresate Primarului, Daca ai fi Primar in UNGHENI, ce ai face?-
Mergi direct la: