Moldova, Ungheni City Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Moldova, Ungheni City Forum

Ești liber atît cît poți să spui!

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Ajutorare saraci
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeVin Iun 15, 2012 3:22 pm Scris de pasadi97

» INVESTITIE IN UNGHENI
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeMar Dec 27, 2011 1:14 am Scris de basaru

» unde am greshit noi....
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeMar Dec 27, 2011 1:12 am Scris de basaru

» caut cunostinte in Ungheni
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeVin Aug 05, 2011 8:09 pm Scris de ieseanul

» Ungheni un oras minunat...
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:13 am Scris de lyly4ever

» Propunere (decentă) pentru newsmakeri
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:09 am Scris de lyly4ever

» Vor vedea UNGHENENII drumuri bune?
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 10:03 am Scris de lyly4ever

» Cum utilizăm terenul transmis Primăriei ?
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 2:41 pm Scris de Admin

» CUM TREBUIE SA FIE UN PRIMAR
INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 4:31 pm Scris de Admin

Navigation
 Portal
 Pagina de start
 Membri
 FAQ
 Căutare
Forum
Partners
free forum

INVESTITIE IN UNGHENI

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 59
Data de inscriere : 21/03/2007

INVESTITIE IN UNGHENI Empty
MesajSubiect: INVESTITIE IN UNGHENI   INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeVin Ian 02, 2009 11:52 pm

Guvernul Republicii Moldova si Compania United Energy Moldova s.r.o, membrul Grupului ceh „J&T Finance Group”, au semnat un acord privind constructia centralei electrice in raionul Ungheni. Acest acord este cel mai mare proiect investitional in domeniul energetic realizat in Republica Moldova, din momentul declararii independentii.
Centrala electrica va avea o capacitate de cel putin 350 MW (prima unitate, cu posibilitatea de extindere cu inca 2 blocuri), si va functiona pe baza carbune in calitate de combustibil, bazate pe tehnologii noi ecologic pure.
Valoarea investitiilor initiale a companiei „J&T Finance Group” in proiect este de cca. 600 mln. EURO. In urma realizarii proiectului, Compania ceha, anual, va furniza garantat in sistemul energetic al Republicii Moldova minimum 735 mln. kWh de energia electrica, ce constituie circa 20% din consumul anual de energie electrica a Republicii Moldova.
De asemenea, proiectul presupune si constructia liniei electrice de interconexiune de 400 kV Ungheni-Iasi ce va dezvolta infrastructura energetica autohtona.
Inceperea constructiei centralei electrice in raionul Ungheni este preconizata in primul trimestru al anului 2009 iar finalizarea in 2013.
„J&T Finance Group” este un important investitor din Europa Centrala orientat in proiecte investitionale pe termen lung in sectorul energetic. Compania „J&T Finance Group” are o experienta larga in constructia si operarea centralelor electrice, liniilor electrice, constructia de masini, precum si in sectorul bancar etc. Filialele Companiei sunt situate in Slovacia, Elvetia, Rusia, Grecia etc. Companiile „J&T Finance Group” au in prezent circa 7300 persoane angajate iar cifra de afaceri atinge 1.2 mlrd. EURO.
Sus In jos
http://moldova.cc/ungheni_city/
basaru

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 39
Data de inscriere : 27/12/2011

INVESTITIE IN UNGHENI Empty
MesajSubiect: Re: INVESTITIE IN UNGHENI   INVESTITIE IN UNGHENI Icon_minitimeMar Dec 27, 2011 1:14 am

Avem nevoie de cat mai multe investitii, pentru ca fara ele , fara dezvoltarea unei infrastructuri, nu avem sansa sa scapam de saracia in care suntem.
Sus In jos

INVESTITIE IN UNGHENI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» caut cunostinte in Ungheni
» Ungheni - oras de viitor?
» Ungheni un oras minunat...
» Podul de cale ferata Ungheni

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Moldova, Ungheni City Forum :: UNGHENI CITY FORUM :: Economie-