Dina
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Podul de cale ferata Ungheni Mier Mai 23, 2007 5:08 pm | |
| Salutare! Sint din Chisinau. Am auzit o informatie curioasa si asi vrea sa o verific daca ma poate cineva ajuta. Cica podul de cale ferata care uneste Ungheniul cu Romania ar fi fost construit de insusi Gustave Eiffel. Este adevarat? Imi puteti da mai multe informati despre asta? | |
|
Dina
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Oameni buni Joi Mai 31, 2007 11:05 am | |
| Hei, oameni buni, mai viziteaza cineva acest forum? Speram sa vad cel putin un raspuns la acest mesaj sau auziti pentru prima data de ipoteza pe care am postat-o? Muzeograful din Ungheni a vorbit despre asta. Chiar nu poate nimeni ajuta? Imi pare foarte straniu... | |
|
boxer
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 09/06/2007
| Subiect: Re: Podul de cale ferata Ungheni Sam Iun 09, 2007 9:32 am | |
| - Dina a scris:
- Salutare! Sint din Chisinau. Am auzit o informatie curioasa si asi vrea sa o verific daca ma poate cineva ajuta. Cica podul de cale ferata care uneste Ungheniul cu Romania ar fi fost construit de insusi Gustave Eiffel. Este adevarat? Imi puteti da mai multe informati despre asta?
Draga Dina. Nu stiu cine ti-a spus acest lucru "interesant". Personal, nu stiu daca este adevarat acest zvon, dar nu cred ca a fost construit de Gustave Eiffel. Dar, tot ce e posibil. | |
|
boxer
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 09/06/2007
| Subiect: Re: Podul de cale ferata Ungheni Sam Iun 09, 2007 9:34 am | |
| - Dina a scris:
- Hei, oameni buni, mai viziteaza cineva acest forum? Speram sa vad cel putin un raspuns la acest mesaj sau auziti pentru prima data de ipoteza pe care am postat-o? Muzeograful din Ungheni a vorbit despre asta. Chiar nu poate nimeni ajuta? Imi pare foarte straniu...
Nu stiu care muzeograf ti-a spus acest lucru. Dar, stii vorba aia, nu crede pina nu verifici. | |
|
KorolY
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 12/06/2007
| Subiect: Podul de cale ferata Ungheni Mar Iun 12, 2007 12:25 pm | |
| | |
|
Admin Admin
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 59 Localisation : Moldova Data de inscriere : 21/03/2007
| Subiect: o imagine Mier Ian 02, 2008 11:23 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Podul de cale ferata Ungheni | |
| |
|